AĞRI / TAŞLIÇAY - Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Kaya Ortaokulu

Nis

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

"Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın..." Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor.

Mehmet Akif Ersoy

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ali Fuat CERAN tarafından düzenlenen münazara çalışmasında öğrencilerimiz "Teknoloji yararlı mıdır yoksa zararlı mıdır?" konulu çalışma gerçekleştirmişlerdir.

Öğrencilerimizde özgüven artırmak ve araştırma yeteneklerini geliştirmek için yapılan çalışmada teknoloji yararlıdır grubu münazarayı kazanmıştır.

Katılan, emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında öğrencilerimize olası bir deprem anında nasıl davranmaları gerektiğini öğretmek amacıyla tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda haftanın temzi sınıfı uygulaması hayata geçirildi. Haftanın sınıfı olarak ilkokuldan 3/A, ortaokuldan 6/A sınıfı seçilmiştir. Sınıflarımızı tebrik ederiz. Temiz sınıf seçiminde yardımlarda bulununan rehberlik servisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma töreni yapıldı. Törende Okul Müdür Yardımcımız Ahmet GÖKSU ´´Çanakkale Şehitlerine´´ şiirini seslendirdi. Anma töreni okunan şiir ve yazıların ardından son buldu.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabul günü yıldönümü töreni yapıldı. Tören şiirler ve yazıların okunmasının ardından son buldu.